Beste lezer,

Hieronder een kort verslagje over het geslaagde A + B kamp van dit jaar

Ook dit jaar zijn de meiden van de A en B weer op kamp geweest. Weliswaar een beetje verlaat, maar dat mocht de pret niet drukken.
Met z’n allen hebben ze ook dit jaar weer genoten van een druk, maar super tof kamp!

Het begon allemaal op de vrijdagavond. De leiding had een gaaf moordspel bedacht en dat werd met veel plezier door iedereen uitgevoerd. Iedereen, inclusief de leiding, had een rol met tekst gekregen die zij tijdens het spel moesten spelen. Alle kampleden kwamen dan ook in bijpassende kleding naar het kamp toe. Dit resulteerde in een leuk groepje met onder andere een dokter, oma, barman en detective. Samen moesten zij door middel van hints en goed rondvragen bij de moordenaar uitkomen. Het kostte wat moeite, maar uiteindelijk wisten de meiden de moordenaar te ontmaskeren.

Na het moordspel was het tijd voor de welbekende duikerstocht, dit jaar met een kleine twist. Om een beetje in de sfeer van het moordspel te blijven, begonnen de dames met een kleine spooktocht om de visvijver. Nadat de dames een beetje opgefokt waren, hebben ze in vier groepjes een tocht gelopen in de buurt van de Lemelvelden. Natuurlijk konden ze niet ontkomen aan de super oplettende kampbegeleidsters en korfbaldames die hen probeerden te pakken. Toen de meiden weer aankwamen bij het sportpark stond hen een broodje knakworst en een kop soep te wachten. Nina: “Weet je wat zo fijn is aan A&B kamp? Dat die meiden na de duikerstocht gewoon lekker naar de kamers gaan”. Dit jaar dus niet. Tot in de vroege uurtjes hebben de dames nog een aantal karaokeshows weggegeven en natuurlijk een aantal zakken chips weggewerkt. Rond een uur of 4 gingen dan toch echt de lichten uit in de kantine, want het zou ’s ochtends weer vroeg dag zijn.

Zaterdagochtend stonden de dames, die een beetje uitgeput waren, vroeg op om hun spullen vast in te pakken en samen te ontbijten. Na een flink fietstochtje van ruim een uur kwamen de dames aan bij Rofra. Hier werden ze in overalls gehesen en mochten ze elkaar afschieten tijdens een potje paintball, waarbij uiteraard niemand gespaard bleef. Na het paintballen stond hun nog een andere activiteit te wachten bij de Kempervennen. Zij mochten zich daar een uur uitleven op een echt wipe-out parcours op het water. Een beetje koud was het wel, maar ze hebben er van genoten. Nadat iedereen zich weer in een droge set kleren had gehesen konden ze beginnen aan de tocht terug naar de Lemelvelden. Daar hebben ze samen nog frietjes gegeten was het alweer tijd om naar huis te gaan.

Groetjes de organisatie