Beste Leden, ouders en vrijwilligers van VVO en Klimroos,

Wij willen alle senioren, ouders van jeugdleden, kader en vrijwilligers, uitnodigen om op maandag 17 december naar de informatiebijeenkomst te komen die gaat over een gezamenlijke toekomst van VVO en Klimroos.

Dit seizoen zijn we al gestart met 5 senioren-teams met daarin speelsters van VVO en Klimroos. De teams spelen/trainen afwisselend bij VVO en Klimroos.

Volgend seizoen (2019/2020) willen we dat doortrekken naar alle teams van VVO en Klimroos.

Graag willen we jullie meenemen in het proces wat we het komende jaar, met zicht op een gezamenlijke toekomst, zullen ingaan.

De bijeenkomst vindt op maandag 17 december om 20.00 uur plaats in Grand Cafe ’t Huukske, Kerkstraat 76, Hapert.

We hopen op een grote opkomst, zodat we laten zien dat we de toekomst van beide clubs samen dragen.

Tot dan,

Groeten namens de besturen van VVO en Klimroos