We zijn verheugd dat we met Pedro Blanco per direct een nieuwe trainer/coach hebben voor de selectie VVO/Klimroos. We wensen hem heel veel succes én plezier met deze nieuwe uitdaging! Hij stelt zich zelf even voor:

“Hallo mijn naam is Pedro Blanco, 50 jaar oud en woon in Veldhoven. Ik woon samen met Jose en we hebben 2 dochters.
Ik ben begonnen met korfbal toen ik 7 jaar oud was bij korfbalvereniging SDO in Veldhoven. Naast het korfballen heb ik bij SDO vele jaren verschillende (jeugd)ploegen getraind en ben ik actief geweest in voornamelijk technische commissies. Op mijn 23e ben ik gestopt met korfballen en heb ik mijn overige korfbalactiviteiten afgebouwd vanwege mijn werk.
Toen een van mijn dochters ging korfballen ben ik weer meer betrokken geraakt bij het korfbal.
Afgelopen jaren ben ik trainer/coach geweest bij o.a. een gemengde club in de 2e klasse en de laatste 2,5 seizoen bij DSV in Diessen.

Voor dit seizoen was de intentie om geen club te trainen maar me op andere leuke hobby’s te storten. Enkele geïnteresseerde clubs heb ik dan ook afgezegd met die reden. Een van de clubs was ook de fusieclub VVO/Klimroos. Echter het contact met VVO/Klimroos is gebleven. In deze periode heb ik de club als een prettige club mogen leren kennen waar iedereen zijn steentje bijdraagt om de samenwerking te laten slagen.

Ik ga ook mijn steentje bijdragen.
Per direct word ik trainer/coach van VVO/Klimroos in samenwerking met Inge Lavrijssen en Wendy Mollen. De huidige selectie is een mooie mix van korfbaltalenten en ik zie er daarom ook naar uit om met hun aan de slag te gaan. Daarbij is elke steun welkom dus kom naar de wedstrijden kijken en moedig ons aan!

Tot snel.

Groet,