Met ingang van volgend seizoen zal Luuk Messerschmidt de hoofdtrainer van Klimroos zijn. Hij stelt zich zelf even voor:
Hoofdtrainer/coach van de selectie Klimroos/VVO 2019-2020
Ik ben Luuk Messerschmidt en wil me graag even aan jullie voorstellen. Ik ben 56 jaar en ben 30 jaar getrouwd. Wij hebben 4 kinderen: Robin 27 jaar (korfbalt bij NKV), Guido 24 jaar (korfballer bij GKV), Christian 25 jaar (voetballer bij EMK 1 Nuenen) en Chantal 25 jaar (korfbalt bij NKV). Onze woonplaats is Nuenen, alwaar mijn korfbalhistorie lang geleden is begonnen. In het dagelijks leven ben ik eigenaar van de gelijknamige drukkerij in Nuenen en uitgever van een weekkrant.
Toen ik 6 jaar was ben ik lid geworden van korfbalvereniging NKV en vanaf die tijd ben ik altijd lid bij NKV gebleven. Als speler begonnen tot NKV 1 (15 jaar in het vaandelteam gespeeld met als hoogtepunt de 1ste klasse). Vandaar ben ik mij gaan ontwikkelen tot gediplomeerd korfbaltrainer en later ook tot KNKV-scheidsrechter. Verder heb ik diverse kaderfuncties binnen NKV bekleed.
Na mijn carrière als speler en het behalen van mijn trainerspapieren heb ik trainer/coach functies vervuld in diverse klassen en verenigingen zoals NKV, SDO, Klimop en DKB. De laatste 3 jaren ben ik hoofdtrainer/coach geweest in het dameskorfbal. VVO kwam 3 jaar geleden met deze uitdaging en zo ben ik hierin beland. Daarom is de club niet onbekend en met de aanvulling van Klimroos denk ik dat het een mooie uitdaging is.
Ik hoop veel clubleden bij de wedstrijden/trainingen van Klimroos/VVO te mogen begroeten.

Met sportieve groet, Luuk Messerschmidt