Onze vereniging

Ben jij op zoek naar een leuke sportclub, waar je op jouw eigen niveau kunt korfballen en waar het bovenal heel gezellig is? Dan is korfbalvereniging VVO Hapert zeker iets voor jou!

Bij onze vereniging kan je niet alleen één of twee keer per week trainen (afhankelijk van het team) en wedstrijden spelen, er valt nog veel meer te beleven. Gezellig napraten in onze eigen kantine, regelmatig leuke feesten, één keer per jaar op kamp met de hele vereniging (van groot tot klein) en nog veel meer! Kortom: sportief bezig zijn én gezelligheid.

Is VVO misschien ook wel jouw vereniging? Kom een keertje vrijblijvend kijken en meetrainen en neem daarvoor contact op met: Eline Wouters per e-mail  (vvohapert@outlook.com) .

Als je wat meer informatie over onze club wilt dan kun je dat hier downloaden.